torsdag 10. januar 2013

KOMMENTERING TIL DET REDIGERTE BILDE!!

Jeg har endret kontrasten, high light, shadow, klarheten og noe som heter black.
Noe har jeg skrudd opp mens det andre har jeg skrudd ned. 

Jeg valgte også å snu sleve bilde for at leserettningen skulle bli mest mulig naturlig å lese på selve "magasin fremsiden". 

Her er det ferdige resultatet:


Jeg har brukt 2 forskjellige skriftyper, men den ene skriften har jeg vekslet mellom, bold, regual, italic inc. Jeg har prøvd å bruke mest mulig de samme fargene slik at det ikke skal bli en slik skrikende magasin fremside. Jeg har valgt å ha mest skrift på venstre siden fordi jeg føler at det ble mer ryddig på denne måten. 


onsdag 9. januar 2013

DET VALGTE Å REDIGERTE BILDE!

Nå har jeg valgt å redigert bilde jeg skal bruke.

Her er det:


BILDE TIL FOTO OPPGAVEN!!

Hei!!

I dag har jeg tatt mange bilder til forsiden jeg skal lage. Modellen min heter Trine og vi tok så mange bilder, klarer dessverre ikke velge hvilket bilde jeg skal velge. Men her er vertfall alle bildene:





Jeg får redigere alle bildene å se hvilket jeg blir mest fornøyd med!

FOTO OPPGAVE DEL 1!!


Magasinet jeg har valgt heter Cosmopolitan. Dette er et motemagasin for kvinner. I dette magasinet er det artikler om alt fra klær, sko, sminke, kosthold å helt til jobb/skole og slike ting. I dette bladet er det et stort spekter om hva som blir skrevet. Det er alltid ett stort intervju om personen som er på forsiden.

Jeg vil si at målgruppen for dette bladet er jenter som bryr seg om sminke, hva som er inn, hvilke farger som brukes nå, hva som er på moten. Bladet er for slike jenter fra 15-30års alderen.

DEL 2:
  1. Min første ide for en tematisk forsidebilde er en slags ”girl next door” look
  2. Min andre ide for en tematisk forsidebilde er ”winter wonder land” look
  3. Min tredje ide fror en tematisk forsidebilde er ”fest klar” look 

ØVINGSOPPGAVE 3!

Hei!!

Vi fikk en til øvingsoppgave der vi skulle ta bilde av noe som hadde med kontraster å gjøre.
Her er mitt bilde:


Her er alltså kontrastene hvitt/svart.

søndag 6. januar 2013

ØVINGSOPPGAVE 1 OG 2!!

Hei !!

Vi har nå fått utdelt 2 øvingsoppgaver. Den første gikk ut på at vi skulle finne eller lage ett slags "mønster" av en og samme ting. Jeg valgte da å lage en blomst av blåbær.

Bilde på oppgave 1:


Den andre oppgaven skulle vi ta bilde, og vi skulle ta hensyn til the rule of third. Tror jeg har missforstått litt hvordan det bilde skulle være men prøvde så godt jeg kunne, haha! Hadde ikke god tid til å ta bilde så jeg får bare bruke de jeg tok, og heller ta nytt bilde i morgen. 

Bilde på øvingsoppgave 2:



Ble ikke så bra, men men...