onsdag 12. mars 2014

Synopsis

Hovedkarakteren i dokumentaren vår er Kaptein Løytnant og Idrettsoffiser, Roger Borthen. Roger skal gjennom dokumentaren fortelle og vise oss hvordan det fysiske nivået på dagens ungdom er. VI har valgt han fordi han har mange års erfaring med ungdom i fysisk aktivitet, og jobber med dette daglig. 
Konflikten i dokumentaren vår skal være hvordan det fysiske nivået til dagens ungdom er. Vi skal gjennom dokumentaren få tydelig frem hvordan helsen er, og på slutten av dokumentaren konkludere. Konflikten vil gå ut på at vi skal være kristiske og spørrende til dagens ungdom. 

Målet med denne dokumentarene er å få frem om helsen til dagens ungdom virkelig er så dårlig som medier vinkler det. Vi skal gjøre seerne klare over konsekvenser som kan forekomme ved å ikke være i fysisk aktivitet, og i tillegg legge fakta på bordet. Vi ønsker også å skremme litt med videoen. 

Målgruppen til dokumentaren vår er ungdom i alderen 14 til 23 år. Dette fordi det er i dette rommet ungdom legger til rette for vaner med fysisk aktivitet, og det er i denne alderen man begynner å kjenne med press.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar